Coachtraject Levensinitiaties®

Wil jij (nog) meer genieten van het leven en praktische handvatten krijgen om bij jezelf te blijven bij uitdagingen in je leven, je gezin, de opvoeding, op je werk of op school? Meld je dan aan voor de Levensinitiaties®.

De Levensinitiaties is ontwikkeld door drs. Bonnie Bessem. Het behandelt de 4 uitdagingen van de mens op het gebied van het emotionele-, mentale-, spirituele- en fysieke leven. De vier uitdagingen spelen zich af in ons leven, in onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin. De Levensinitiaties® biedt een aantal praktische werkwijzen en inzichten om met deze uitdagingen om te leren gaan.

Traject: We kijken in 5 gesprekken naar de emoties (welke emoties belemmeren je en hoe ga je hiermee om), het denken (leren luisteren naar je ‘hogere denken’ in plaats van je negatieve gedachten), liefde en vergeving (maar ook boosheid en angst; hoe zet je deze om naar liefde) en tenslotte; hoe doe je dat dan?

Prijs: €425,- voor coachtraject inclusief materialen en boek (of €90,- per losse sessie, boek los aan te schaffen, dit kan gewoon bij mij)
Locatie: Claude Debussystraat 15, Den Haag

Eerstvolgende event

4-daagse training De Levensintiaties – dag 3: 17 januari 2019

Datum: 17 januari 2019

Tijd: 10:00 - 15:30 uur

Locatie: Claude Debussystraat 15, Den Haag

4-daagse training De Levensinitiaties

“Je krijgt inzicht in jezelf en leert om meer te reageren vanuit je hart”

Ervaringen