Coachtraject Levensinitiaties®

Wil jij (nog) meer genieten van het leven en praktische handvatten krijgen om bij jezelf te blijven bij uitdagingen in je leven, je gezin, de opvoeding, op je werk of op school? Meld je dan aan voor de Levensinitiaties®.

De Levensinitiaties is ontwikkeld door drs. Bonnie Bessem. Het behandelt de 4 uitdagingen van de mens op het gebied van het emotionele-, mentale-, spirituele- en fysieke leven. De vier uitdagingen spelen zich af in ons leven, in onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin. De Levensinitiaties® biedt een aantal praktische werkwijzen en inzichten om met deze uitdagingen om te leren gaan.

Traject: We kijken in 5 gesprekken naar de emoties (welke emoties belemmeren je en hoe ga je hiermee om), het denken (leren luisteren naar je ‘hogere denken’ in plaats van je negatieve gedachten), liefde en vergeving (maar ook boosheid en angst; hoe zet je deze om naar liefde) en tenslotte; hoe doe je dat dan?

Prijs: €425,- voor coachtraject inclusief materialen en boek (of €90,- per losse sessie, boek los aan te schaffen, dit kan gewoon bij mij)
Locatie: Claude Debussystraat 15, Den Haag

Eerstvolgende event

4-daagse training De Levensintiaties – dag 1: 13 september 2018

Datum: 13 september 2018

Tijd: 10:00 - 15:30 uur

Locatie: Claude Debussystraat 15, Den Haag

In ons leven hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van de emoties, het denken, de liefde en het manifesteren hier op aarde.Deze vier uitdagingen komen we tegen op alle gebieden in ons leven, binnenin onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin.

Drs. Bonnie Bessem heeft de uitdagingen in het leven opgedeeld en deze prachtig gekoppeld aan de 4 elementen. Deze training maakt je bewust van je gedrag en leert je om meer te handelen vanuit jouw essentie en kracht. De training is een mooie combinatie van psychologie en spirituele bewustwording. Iedere sessie geeft je meer inzicht in jezelf en reikt je praktische tools aan om zelf toe te passen in het dagelijks leven.

Opbouw training:

Dag 1 De water initiatie. Deze dag gaat over het omgaan met onze emoties, haastige oordelen, passies en leert ons hoe we de emoties kalm en stil kunnen krijgen. Hierdoor ontdekken we dat we rustiger kunnen reageren op mensen en gebeurtenissen in ons leven.

Dag 2 De Lucht initiatie. Deze uitdaging gaat over het inzetten van het hogere, wijzere, intuïtieve denken in plaats van te luisteren naar het lagere, egodenken dat vaak reageert uit angst en oordeel. Je rekent af met negatieve gedachten over jezelf en anderen.

Dag 3 De Vuur initiatie. De vuur uitdaging leert je bewuster een keuze te maken tussen angst of liefde. De vuur uitdaging leert ons ook om gedane gebeurtenissen in een ander licht te zien en anderen of jezelf te vergeven, zodat je zachter in het leven kan staan.

Dag 4 De Aarde Initiatie. Tijdens deze dag zijn we bezig met het op een creatieve manier manifesteren van onze diepste wensen hier op aarde.  Zo wordt je je bewust van jouw missie hier op Aarde, wat jij neer wilt zetten!

Word wie je écht bent.

Je kunt kiezen tussen 4 één op één sessies van 1,5 uur die we samen afspreken op tijden dat het jou uitkomt, of 4 dagen in een groep (maximaal 10 deelnemers).

Data najaar 2018: donderdag 13 september, 11 oktober, 8 november en 6 december van 10.00 – 15.30 uur in Den Haag.

Kosten € 425,-  Dit is inclusief een werkmap die je later als naslagwerk kan gebruiken, het boek “Onderweg naar Verlichting” van Bonnie Bessem en de online cursus

“Je krijgt inzicht in jezelf en leert om meer te reageren vanuit je hart”

Ervaringen