4-daagse training De Levensintiaties – dag 4: 14 februari 2019

met Geen reacties
Datum: 13 februari 2019
Tijd: 23:00 - 23:00
Locatie: Claude Debussystraat 15, Den Haag
4-daagse training De Levensinitiaties

In ons leven hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van de emoties, het denken, de liefde en het manifesteren hier op aarde.Deze vier uitdagingen komen we tegen op alle gebieden in ons leven, binnenin onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin.

Drs. Bonnie Bessem heeft de uitdagingen in het leven opgedeeld en deze prachtig gekoppeld aan de 4 elementen. Deze training maakt je bewust van je gedrag en leert je om meer te handelen vanuit jouw essentie en kracht. De training is een mooie combinatie van psychologie en spirituele bewustwording. Iedere sessie geeft je meer inzicht in jezelf en reikt je praktische tools aan om zelf toe te passen in het dagelijks leven.

Opbouw training:

Dag 1 De water initiatie. Deze dag gaat over het omgaan met onze emoties, haastige oordelen, passies en leert ons hoe we de emoties kalm en stil kunnen krijgen. Hierdoor ontdekken we dat we rustiger kunnen reageren op mensen en gebeurtenissen in ons leven.

Dag 2 De Lucht initiatie. Deze uitdaging gaat over het inzetten van het hogere, wijzere, intuïtieve denken in plaats van te luisteren naar het lagere, egodenken dat vaak reageert uit angst en oordeel. Je rekent af met negatieve gedachten over jezelf en anderen.

Dag 3 De Vuur initiatie. De vuur uitdaging leert je bewuster een keuze te maken tussen angst of liefde. De vuur uitdaging leert ons ook om gedane gebeurtenissen in een ander licht te zien en anderen of jezelf te vergeven, zodat je zachter in het leven kan staan.

Dag 4 De Aarde Initiatie. Tijdens deze dag zijn we bezig met het op een creatieve manier manifesteren van onze diepste wensen hier op aarde.  Zo wordt je je bewust van jouw missie hier op Aarde, wat jij neer wilt zetten!

Word wie je écht bent.

Je kunt kiezen tussen 4 één op één sessies van 1,5 uur die we samen afspreken op tijden dat het jou uitkomt, of 4 dagen in een groep (maximaal 10 deelnemers).

Data najaar 2018: donderdag 22 november, 13 december, 17 januari 2019 en 14 februari 2019 van 10.00 – 15.30 uur in Den Haag.

Kosten € 425,-  Dit is inclusief een werkmap die je later als naslagwerk kan gebruiken, het boek “Onderweg naar Verlichting” van Bonnie Bessem en de online cursus

Volg Marjan:

Pedagoog & Levenscounselor

Ik ben Levenscounselor en pedagoog en trotse moeder van twee prachtige hoog gevoelige kinderen. Ik ben zelf hoog gevoelig en maak gebruik van intuïtie en contact met de ongeziene wereld om deze wereld te verbinden met de ongeziene wereld | Mijn kernwaarden: aandachtig zijn, bewust en eerlijk zijn naar jezelf en naar je kind, grenzen stellen en consequent zijn, zodat je aan de andere kant er onvoorwaardelijk voor elkaar kan zijn. En niet in de laatste plaats om nieuwsgierig te zijn en je te verwonderen, want dan alleen worden wonderen zichtbaar.

Recente berichten van