Een zielenlezing zet ik vaak in als momentopname. Of als uitgangspunt voor verdere coaching. Een zielenlezing geeft een duidelijk beeld van de energie van dat moment en is daardoor fijn om los te boeken om inzicht te krijgen in jezelf, maar een zielenlezing kan ook een start van een transformatieproces zijn of om handvatten te krijgen voor de situatie nu.

Sta je op een kruispunt in je leven? Heb je het gevoel dat je makkelijker zou kunnen leven? Ervaar je stress? Ben je niet helemaal gelukkig met je leven zoals het nu is? Vaak is een gevoel van onvrede het begin van een prachtige transformatie. Zoals de bekende sprongetjes bij kinderen een aankondiging zijn van nieuwe vaardigheden en een nieuwe fase. Zo zijn gevoelens van onvrede vanaf de pubertijd en in het volwassen leven vaak een signaal dat er weer iets anders kan en mag. Dat bepaalde lessen geleerd zijn. Een baan geen uitdaging meer lijkt te zijn of een relatie ineens niet meer soepel loopt. Of je moeite ervaart met het omgaan met bepaalde situaties of emoties in je leven. Naast coaching kan het dan gewoon fijn zijn als er iemand “meekijkt”.

Herken je dit? Je hebt:

* vage klachten lichamelijke klachten zonder medische oorzaak

* moeite met in slaap komen of doorslapen

* last van ogenschijnlijk onverklaarbare emotionele uitbarstingen

* hebt een negatief zelfbeeld of voelt je schuldig

* weinig zelfvertrouwen

* geen overzicht en het gevoel geen grip te hebben op je leven

In een zielenlezing stem ik mij af op jouw energie. Ik doe dat alleen met jou toestemming en ik kan niet zomaar rondkijken in jouw energie, ik kan alleen maar dat zien, wat gezien wil worden. Daar hoef je niet eens voor te langs te komen en je merkt er vaak niet eens zoveel van. Ik ga in gesprek met jouw hogere zelf en krijg zo een goed beeld van wat er speelt. Samen kunnen we kijken of we op dat moment al iets kunnen doen aan het ervaren probleem. Van elk ervaren probleem huist de oplossing in onszelf. In een zielenlezing kunnen we vaak al een mooie begin maken. Na de sessie koppel ik terug via een gesproken bericht of via de e-mail en is er nog de gelegenheid om vragen te stellen.

Een zielenlezing is altijd een momentopname en kan daardoor een goed startpunt zijn voor verdere coaching. Ook is er vaak veel herkenning na een sessie.

€ 95,- telefonisch voorgesprek, zielenlezing, een opname en een nagesprek