In een kind(f)luistersessie stem ik mij af op de energie van je kind. Daar hoef je niet eens voor te langs te komen en je kind merkt er vaak niet eens zoveel van. Ik ga in gesprek met je kind en krijg zo een goed beeld van wat er speelt. Jouw kind laat mij zien wat er in hem of haar leeft. Samen kunnen we kijken of we op dat moment al iets kunnen doen aan het ervaren probleem. Kinderen zijn zeer goed in staat om zelf hun eigen oplossing te vinden. In een kind(f)luistersessie kunnen we vaak al een aantal stappen maken. Na de sessie koppel ik terug via een gesproken bericht of via de e-mail en is er nog de gelegenheid om vragen te stellen.

Kinderen zijn een uitstekend voorbeeld van hoe je in het nu leeft. Gisteren is voorbij en morgen bestaat nog niet. Niemand staat zo open als een kind. Zij zijn zo fantastisch puur en staan nog zo in verbinding met de bron. In een kind(f)luistersessie is het mogelijk om op een heel ander niveau dan waar het probleem wordt ervaren met elkaar in gesprek te gaan.

Toch kan het zijn dat je kind vage klachten heeft, lastig gedrag vertoont of zelf moeite ervaart met het omgaan met bepaalde situaties of emoties. In dat geval kan een kind(f)luistersessie worden ingezet. Een kind(f)luistersessie kan ook een startpunt zijn voor verdere coaching.

Herken je dit bij je kind?

* vage klachten, buikpijn, hoofdpijn zonder medische oorzaak

* vertoont lastig gedrag

* moeite met in slaap komen of doorslapen

* last van ogenschijnlijk onverklaarbare emotionele uitbarstingen

* negatief zelfbeeld

* weinig zelfvertrouwen of is faalangstig

* erg teruggetrokken of juist erg druk

 

Maak dan een afspraak voor een kind(f)luistersessie

€ 95,- voorgesprek, zielenlezing, een opname en nagesprek/toelichting