Healing

Healing brengt je lichaam terug bij zijn eigen energie. Iedereen kan ons zelfhelend vermogen zien en ervaren op het moment dat je een wondje hebt en dat weer zelf geneest. En wat in het klein kan, kan ook in het groot.

Tijdens een healing scan ik je energieveld en je chakra’s. Ik reinig je aura en je chakra’s stuk voor stuk.
Daarna vul ik je chakra’s waar het nodig is, samen met jouw spirituele begeleiders. Het overbrengen van positieve kosmische energie via mijn handen geeft een ontspannen gevoel. Het brengt balans in je energieveld. Een healing is als een massage voor je aura. Het gebeurt geheel zonder aanraking, tenzij ik voel dat het nodig is om ergens mijn handen te leggen.

Tijdens een healing kun je verschillende dingen waarnemen en ervaren. Je kan kleuren zien, warmte of kou ervaren of lichamelijke sensaties waarnemen. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Een healing werkt sowieso langer door.

Ook geef ik engelen healing. Hierbij leg ik mijn handen in eerste plaats op de schouders. Ik vraag de engelen om jou die energie te sturen die jij nodig hebt. Energie is sneller dan licht en kan dus vrij stromen naar die plekken in jouw lichaam waar de energie nodig is.

Bij healing maak ik soms ook gebruik van etherische oliën, dit kan een proces verdiepen. Dit gebeurt uiteraard ook op intuïtie.

Een heling kan voor verschillende doelen worden ingezet, om emotionele en energetische blokkades aan te pakken, als verkwikkende ‘massage’, om te ontspannen of als onderdeel van een coachtraject.

€ 95,- telefonisch voorgesprek, healing en een nagesprek met tips voor na de healing