Coaching en counseling voor volwassenen

Ervaar je stress, ben je snel overprikkeld, kom je niet meer aan jezelf toe? Heeft een dag te weinig tijd of heb je het gevoel dat je niet begrepen wordt? Krijg je wel eens te horen dat je je veel te druk maakt? Krijg je jouw to-do lijstje nooit af en kan je niet ontspannen voordat je al je ‘klusjes’ hebt gedaan, het huishouden bij is en je werk op orde? Alle beren op de weg uit de weg zijn geruimd? Ben je zo gevoelig dat je soms overgevoelig wordt en daar soms geen raad mee weet?

Wil je liefdevol grenzen stellen, zodat je tijd en ruimte over houdt in je hoofd, voor jezelf, voor je gezin? Wil je meer energie voelen en ervaren?  Het vraagt van je dat je bij jezelf blijft. Nee kan zeggen. Durft te vertrouwen op je intuïtie en je gevoel.

Ik bied je praktische tools en handvatten om bij jezelf te blijven. Jouw hart en jouw gevoel weer je wegwijzer te laten zijn. Weer in contact te komen met je innerlijke kompas. Je leert;

Onderscheid maken tussen prikkels;

Beschermen tegen prikkels van buitenaf;

Luisteren naar jouw intuïtie en je hart;

Vertrouwen op jouw gevoel;

Jouw grenzen aanvoelen en bewaken en stellen vanuit liefde.

Om bewuster te leven en om ook de tijd te nemen voor jezelf, zodat je een leukere vader, moeder, vriendin, partner kunt zijn.

Ik help jou graag naar het vinden van een balans en om je (hoog)gevoeligheid te gebruiken als kracht.

Neem contact op