Healing

Healing brengt je lichaam terug bij zijn eigen energie. Iedereen kan ons zelfhelend vermogen zien en ervaren op het moment dat je een wondje hebt en dat weer zelf geneest. En wat in het klein kan, kan ook in het groot.

Tijdens een chakra healing scan ik je energieveld en je chakra’s. Ik reinig je aura en je chakra’s stuk voor stuk.
Daarna vul ik je chakra’s waar het nodig is, samen met jouw spirituele helpers. Het overbrengen van positieve kosmische energie via mijn handen via je chakra’s geeft een ontspannen gevoel. Het brengt balans in je energieveld. Een chakra-healing is als een massage voor je aura. Het gebeurt geheel zonder aanraking, tenzij ik voel dat het nodig is om ergens mijn handen te leggen

Tijdens een chakra healing kun je verschillende dingen waarnemen en ervaren. Je kan kleuren zien, warmte of kou ervaren of lichamelijke sensaties waarnemen. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Een chakra healing werkt sowieso langer door.

Ook geef ik engelen healing. Hierbij leg ik mijn handen in eerste plaats op de schouders. Ik vraag mijn en jouw engelen om jou die energie te sturen die jij nodig hebt. Energie is sneller dan licht en kan dus vrij stromen naar die plekken in jouw lichaam waar de energie nodig is.

Bij healing maak ik soms ook gebruik van etherische oliën, dit kan een proces verdiepen. Dit gebeurt uiteraard ook op intuïtie.

Een heling kan voor verschillende doelen worden ingezet, om emotionele en energetische blokkades aan te pakken, als verkwikkende ‘massage’, om te ontspannen of als onderdeel van een coachtraject.

€37,50 voor een healing van 30 minuten