3 jaar grote zoon

met Geen reacties

Lieve, stoere, knappe, grote zoon,

Daar ga je dan. Nog geen 4 jaar en toch al naar school. En niet een dagje, maar 5 volledige dagen. Omdat je al bijna 4 bent, je hier al zo lang naartoe leeft… Je begon met “wennen”, maar wat een rare wereld, dan moet je de dag erna weer spelen bij de peuters op het kinderdagverblijf. Dat ging al na de eerste week niet meer goed. Omdat je het bent ontgroeid. Omdat jij zo hard bent gegroeid en je hebt ontwikkeld tot een zachtaardige, stoere bink.

Ik kijk naar je op lieve zoon! Wat heb je mij geleerd om te luisteren, naar jou en ook zeker naar mezelf.

Je hebt met trots de voor de Joris en de Draeck vereiste 1.10 meter gehaald. En die blijkt net dicht als we gaan. En hoe groot ook dan weer je reactie: “…maar dat geeft niet…”

Vanmorgen loop je met je 1.10 meter met je eigen rugzak op je rug de school binnen.

“Ik kan het al zelf.” Is de boodschap. Ja lieve vent, je kan al zoveel zelf. Ik ben trots en mijn moederhart loopt over van liefde en ontroering.

❤ Marjan

Volg Marjan:

Pedagoog & Levenscounselor

Ik ben Levenscounselor en pedagoog en trotse moeder van twee prachtige hoog gevoelige kinderen. Ik ben zelf hoog gevoelig en maak gebruik van intuïtie en contact met de ongeziene wereld om deze wereld te verbinden met de ongeziene wereld | Mijn kernwaarden: aandachtig zijn, bewust en eerlijk zijn naar jezelf en naar je kind, grenzen stellen en consequent zijn, zodat je aan de andere kant er onvoorwaardelijk voor elkaar kan zijn. En niet in de laatste plaats om nieuwsgierig te zijn en je te verwonderen, want dan alleen worden wonderen zichtbaar.

Recente berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *